Tidligere borgmester stopper som spidskandidat

Lars Møller, tidligere borgmester i Frederikshavns kommune, vil ikke være Venstres spidskandidat til kommunalvalget i 2017.

Der er stadig et par år til valgkampen til kommunalvalget rigtig starter. Men allerede nu har Lars Møller valgt at lade rollen som Venstres spidskandidat gå videre til en anden. Lars Møller vil nemlig gerne have mere tid til at passe sit hverv som minkavler fremover.

-Jeg har tænkt over det i et stykke tid. At være spidskandidat er et krævende job, hvis man skal udføre det fuldt ud, siger Lars Møller

Det er dog ikke et endeligt farvel til kommunalpolitik for den tidligere borgmester. Lars Møller vil gerne fortsætte i byrådet. Hvem, der skal være Lars Møller afløser som spidskandidat, vil han dog ikke udtale sig om på nuværende tidspunkt.

Fakta

Lars Møller har været borgmester i Frederikshavn kommune fra 2010-2013.

Han har været en del af kommunalbestyrelsen i Frederikshavn siden 2007. 

Har tidligere været formand for bestyrelsen i LandboNord.

 

-Da jeg blev spidskandidat i første omgang, blev jeg overrasket over, hvor meget arbejde der var. Men det var fantastisk at have en gruppe bag sig. Det vil være en fordel, at det er en, der har været med i byrådet før, så det er en, der kender det hele, siger Lars Møller

Venstre i Frederikshavn skal vælge spidskandidat til næste kommunalvalg i marts 2016. 


Seneste nyt

fra Nordjylland