Tidligere rådmand vil både i byråd og regionsråd

Social Fælles Liste stiller op til regionsrådsvalget til november - tidligere rådmand Anne-Dorte Krog vil være blandt kandidaterne.

Når opstillingslisterne til kommunalvalget og regionsrådsvalget til november ligger klar i løbet af foråret, vil i hvert fald ét navn gå igen på dem begge to.

Anne-Dorte Krog, tidligere rådmand i Aalborg Kommune, er nemlig spidskandidat for Social Fælles Liste til kommunalvalget - og vil nu også stille for partiet til regionsrådsvalget.

Det meddeler politikeren i en pressemeddelelse.

- Det, der især har vores interesse, er bedre læge- og ambulancedækning i landdistrikterne, kortere ventetider især i børne- og ungepsykiatrien samt sikring af bæredygtige nordjyske arbejdspladser via den regionale udviklingsplan, siger Anne-Dorte Krog. 

- Regionsrådet har stor indflydelse på de flestes hverdag via hele sundhedsvæsenet. Alle borgere skal have ret til hurtig lægehjælp og specialiseret behandling af de dygtigste læger, og vi vil ikke acceptere lange ventetider til akutte behov, og vi vil især kæmpe for at nedbringe ventetider til psykiatrien, uddyber hun.

Anne-Dorte Krog forlod lokalpolitik i 2013 efter 12 år som byrådsmedlem for SF. Hun meldte sig ud af partiet i 2012 efter interne stridigheder og valgte dengang ikke at genopstille i 2013. Men nu gør den tidligere rådmand altså comeback med Social Fælles Liste.

-    Nu har jeg fundet et politisk ståsted, hvor jeg kan se mig selv i øjnene og glæder mig til at være med til at sætte en social dagsorden op til det kommende valg, sagde Anne-Dorte Krog i juni sidste år, da hun meddelte sit comeback.


Seneste nyt

fra Nordjylland