Tilfreds direktør efter Dana Cup-optog

Årets Dana Cup-optog forløb i tørvejr og med masser af god stemning, og det gjorde direktøren glad.

Den tidligere Fortuna Hjørring-spiller Jette Andersen er direktør for Dana Cup i Hjørring. Mandag aften startede cuppen, hvor alle spiller gik optog igennem Hjørrings gader. Tre timer før optoget styrtede det ned med regn i Hjørring, og det gjorde direktøren en anelse nervøs.

- Jeg så godt nok nogle kæmpe vandpytter nede omkring hallen. Det var jo helt vildt, som det regnede. Heldigvis så har vi jo en god organisation, som fik styr på tingene, siger Jette Andersen.

Dog nåede vejret at klare op, og optoget forløb uden problemer. I år er der hele 1157 hold med til Dana Cup fra 50 forskellige nationer. Det er det største antal hold siden Dana Cup startede i 1982. Men Jette Andersen mener ikke, at stævnet skal være større end i år.

Til optoget gik de mange tusinde spillere igennem Hjørring, hvor de til sidste endte på stadionet. Her holdte Hjørrings borgmester, Arne Boelt, tale, og derfor kunne spillerne lytte til Wafande, da han gav den gas på scenen.

- Det er jo helt fantastisk. Det er så fantastisk at se alle de unge mennesker fra hele verden gå op igennem Hjørrings gader og komme her til stadionet. Det kan bare ikke blive bedre, siger Jette Andersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland