Tog holder stille flere steder - problemer med BaneDanmarks systemer

Opdatering - BaneDanmark har problemer med deres systemer i Vendsyssel, så togene er indstillet mellem Hjørring og Frederikshavn. Togbusser indsat.

Historien er opdateret 10.05.

Der er problemer med BaneDanmarks sporskiftesystemer både på Frederikshavn og Sindal Station. Derfor er flere tog indstillet, og der er indsat togbusser. 

Det oplyser Nordjyske Jernebaner. 

- Toget fra Skagen stopper derfor i Frederikshavn og vender, og passagererne kommer videre til Hjørring med togbusser. Togene fra Aalborg stopper i Hjørring, hvor togene vender og kører tilbage. Der er indsat fire togbusser på strækningen til Frederikshavn, der stopper alle steder, som togene ville have gjort, oplyser Henrik Harre, der er drifts- og kundechef ved Nordjyske Jernbaner. 

BaneDanmark oplyser, at det er tekniske problemer med sporskiftesystemerne på i Sindal og Frederikshavn station, der er årsagen til forsinkelserne og aflysningerne.

- Det bliver en kedelig morgen for passagererne, men vores teknikere er på sagen og arbejder benhårdt på, at det ikke kommer til at påvirke eftermiddagstrafikken, oplyser pressemedarbejder ved BaneDanmark Christopher Mortensen. 

Han opfordrer passagererne til at holde øje med Rejseplanen i løbet af dagen. 

Opdateret 10.05: BaneDanmark har fået løst problemerne med sporskiftesystemerne på Frederikshavn Station, mens der stadig er problemer i Sindal. Der kører togbusser på strækningen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland