Tre aalborgensere varetængslet for skuddrab i Randers

Tre nordjyder blev mandag anholdt i Tyskland og sigtet for drabet på en 30-årig mand i Randers den 22. december. Tirsdag eftermiddag er de blevet varetægtsfængslet i fire uger.

En 19-årig mand, en 38-årig kvinde og en 36-årig mand, alle fra Aalborg, er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtede for at stå bag drabet på en 30-årig mand i Randers den 22. december.

Det meddeler Østjyllands Politi på twitter. 

De tre personer blev den 23. december, dagen efter drabet, efterlyst ved navn, fordi Østjyllands Politi mistænkte, at de stod bag drabet. Allerede den 24. december blev de tre personer så anholdt af tysk politi i en bil tæt på Neumünster.

Her blev de varetægtsfængslet, og mandag blev de så udleveret til til Danmark.

Nægter sig skyldige

Grundlovsforhøret af kvinden og de mænd begyndte så tirsdag morgen ved Retten i Randers. Her var de sigtet for drab, medvirken til drab og ulovlig våbensiddelse. Alle tre sigtede nægtede sig skyldig i drabet. Den 36-årige mand erkendte dog forholdet om ulovlig våbenbesiddelse.  

Den 19-årige mand kærede kendelsen om varetægtsfængsling. Den 38-årige kvinde og den 36-årige mand kærede ikke.  

 

Grundlovsforhøret foregik for lukkede, og derfor kan Østjyllands Politi ikke oplyse yderligere om sagen.

- Det er fortsat vores formodning, at drabet er relateret til et internt opgør i det kriminelle miljø, men derudover holder vi stadig kortene lidt tæt til kroppen, da vi ikke vil spænde ben for den omfattende efterforskning, vi fortsat er i gang med, sagde René Raffo, politiinspektør ved Østjyllands Politi, da de sigtede mandag blev udleveret til Danmark.


Seneste nyt

fra Nordjylland