Tre anholdt i forbindelse med Sindal Marked

Efter en dag og nat med marked i Sindal har Nordjyllands Politi anholdt tre personer for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Klokken 07.30 fredag morgen kan Nordjyllands Politi se tilbage på den første dag og nat med marked i Sindal og konstatere, at vejret har været så godt, at mange har plejet væskebalancen med kolde fadøl.

Vagtchef Mogens Hougesen fortæller, at tre personer i løbet af aftenen og natten er blevet anholdt i forbindelse med Sindal Marked. De er alle tre sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og sover rusen ud i detentionen i Frederikshavn inden de skal afhøres.

To personer blev anholdt på selve markedspladen. En kastede et cigaretskod mod forruden af en patruljevogn mens en anden sparkede til en skraldespand, hvorefter han slog et vidne. Slaget var dog ikke af en kaliber, så paragrafferne om vold udløses.

I Sindal by blev en 19-årig mand fra Vrå-området klokken 04.55 anholdt og sigtet efter ordenskendtgørelsen for at optræde voldeligt og aggresisvt. Han slog blandt andet en forbipasserende med flad hånd.


Seneste nyt

fra Nordjylland