Tre anholdte efter slagsmål ved rockerborg

For anden gang i dag har Nordjyllands Politi måtte rykke ud til Hells Angels klubhus i Nørresundby. Denne gang er tre anholdt efter et slagsmål i lyskrydset foran klubhuset.

Endnu engang er Nordjyllands Politi rykket ud til Hells Angels klubhus i Nørresundby. Denne gang var det i lyskrydset ved Østergade og Østerbrogade, hvor tre personer blev anholdt af præventive årsager samt besiddelse af slagvåben.

Omkring klokken 16.00 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om en gruppe mænd, som sloges i lyskrydset foran rockerborgen.

Flere patruljer ankom til stedet. Ifølge vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bent Højgaard er der formentlig tale om personer fra henholdsvis Hells Angels og Bandidos.

Det sker efter politiet tidligere i dag ransagede klubhuset og førte to mænd bort i håndjern.

- Enkeltpersoner fra bandemiljøet har åbenbart et horn i siden på hinanden. Vi regner med det her er en fortsættelse af det (der skete tidligere i dag red.), og derfor har vi anholdt dem præventivt. Vi beholder dem selvfølgelig, og når der er faldet lidt ro over det, bliver de løsladt løbende, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bent Højgaard.

Hør vagtchef ved Nordjyllands Politi, Bent Højgaard, fortælle om episoden øverst.


Seneste nyt

fra Nordjylland