Truede ansatte med pistol

Lørdag formiddag har der været flere røverier i Nordjylland. Både i Netto i Nibe og i Rema i Frejlev truede gerningsmanden med en pistol.

Nordjyllands Politi modtog i formiddag en anmeldelse om røveriforsøg i Netto i Kræmmergade i Nibe. En gerningsmand kom ind i butikken og pegede på en af de ansatte med en pistol.

- Røveren sagde til den ansatte "kom med pengene", hvorefter der blev råbt om hjælp. Det fik gerningsmanden til at løbe ud af butikken igen, fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi, Bruno Brix.

Gerningsmanden løb fra Netto til en ventende mørkegrøn Peugeot og kørte mod Sebbersund.

Gerningsmanden beskrives som en 20-23 årig mand, han er 175-180 centimeter høj, han er slank af bygning og var iført mørkt tøj med et gråt tørklæde for munden. Han talte dansk uden accent.

Knap en time senere fik politiet endnu en anmeldelse om røveri. Denne gang i Rema 1000 på Nibevej i Frejlev. En gerningsmand kom ind i butikken og "viftede" med en pistol.

- Denne gang siger gerningsmanden til en ansat, at han "skulle have alle pengene". Derefter fik han udleveret et mindre kontantbeløb og cigaretter, forklarer vagtchef Bruno Brix, Nordjyllands Politi.

Gerningsmanden løb denne gang fra stedet. Han beskrives også som en dansk mand, 175-180 centimeter høj, almindelig af bygning, han var iført en grå maske og sort hættetrøje.

Politiet ved endnu ikke, om det er samme gerningsmand, der står bag begge røverier.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland