"Tulle" sørger for kunstnerne på Nibe: Næsten alt kan lade sig gøre

Anette "Tulle" Trikker har i gennem 29 år dækket kunstnernes behov, når de skal spille på Nibe Festival.

"If you can eat it - I will provide it". Sådan lyder arbejdssætningen for Anette Trikker, som alle bare kalder for "Tulle", når hun skal sørge for, at de mange kunstnere, der hvert år spiller på Nibe Festival har det godt. 

I gennem 29 år - måske 30 - har Tulle været hende, der har sørget for mad og drikke og hvad kunstnerne ellers har brug for, når de går backstage og lader op til en koncert på Nibe Festivals mange scener. 

- Jeg plejer at tænke på det sådan, at de også er her for at levere et stykke arbejde, og så skal de have det godt, fortæller Tulle nede fra et lille hjørne i Nibe Festivals backstageområde, hvor kunstnerne opholder sig, når de ikke spiller koncerter. 

Og selvom hun går meget op i, at alle orkestrene og deres medfølgende crews har det godt, så er der også grænser for, hvad Tulle går ud og finder frem til artisterne. 

- Det meste kan jo lade sig gøre, men det er ting, som jeg tænker, at det er ikke vores opgave. For eksempel, når de beder om strømper eller deodoranter og den slags. Det må man selv stå for, fortæller Tulle. 

Hun lægger dog ikke skjul på, at der engang i mellem opstår situationer, hvor særbehandling er påkrævet. Og særligt én episode står klart som et højdepunkt i den snart 30 år lange karriere backstage. 

- For mange år siden havde vi The Commitments. Det var så så uheldige at miste al deres bagage i lufthavnen. Det betød jo så for vores lille afdeling, som dengang var meget mindre end den er nu, at vi måtte ud og shoppe med de her mennesker og få købt noget tøj, de kunne få på på scenen. Det er jo en af de ting, hvor man tænker, at det var da ret sjovt, fortæller Tulle. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland