TV 2 får flere regionale serier på skærmen

Danskerne kan, på grund af et styrket samarbejde mellem TV 2-regionerne og TV 2, i den kommende tid, se flere regionalt producerede udsendelser end nogensinde.

Et stærkere samarbejde mellem TV 2's programafdeling og de otte TV 2-regioner betyder, at danskere over hele landet i den kommende tid vil se flere serier med regionale vinkler, end nogensinde før, rulle over skærmen.

- Vi vil meget gerne et stærkere samarbejde med TV 2-regionerne, og flere regioner har grebet bolden og er i fuld gang med nye programserier til vores hovedkanal, siger TV 2s programchef, Thomas Breinholt.

Han kalder TV 2-regionerne for "vores unikke øjne og ører i hele landet".

- I en tid, hvor vi vil være endnu mere relevante for danskerne, er TV 2-regionerne supervigtige. I kraft af en daglig nyhedsproduktion har TV 2-regionerne fingeren på pulsen og følger tæt, hvad der rører sig blandt seere og brugere i forskellige dele af landet. Samtidig kan regionerne spotte de lokale talenter, ildsjæle og stærke karakterer, siger Thomas Breinholt.

TV2 Nord vil også gerne lege med "storebror" i Odense, så når hele Danmark senere i maj vil kunne se 30 minutter lange programmer med Ulsteds serie 6-hold, er det et resultat af dette frugtbare samarbejde.

Også TV MIDTVEST, TV 2 | Østjylland, TV 2/Bornholm og TV Syd leverer eller har leveret programmer til TV 2, som hele Danmark kan læne sig tilbage og nyde.

TV2 Nord har i løbet af det sidste år produceret 'Mysteriet om Scandinavian Star', 'Bag om Norskov' og 'Jespers store sommertræf'.


Seneste nyt

fra Nordjylland