TV: Nordjysk julekatalog er fyldt med nordjyske modeller

Blondehuset i Løkken har fået lokale og naturlige kvinder i mange former og størrelser til at være modeller i butikkens julekatalog. Mød dem her.

I de fleste undertøjskataloger kan man få det indtryk, at man kun kan få undertøjet i den samme størrelse: Model-tynd.

Virkeligheden er dog en anden, og i dette års julekatalog viser Blondehuset i Løkken den frem. Her er det nemlig lokale og naturlige kvinder, der står model og viser butikkens sortiment frem.

Birgitte Kjærsgaard og Mette Fuglsang er to af de modeller, Blondehuset og indehaver Helle Svendsen fik overtalt til at være med, og i mandagens udgave af Nordjyllands LIVE havde vi dem alle tre på besøg.

- Det er lokale kvinder i et lokalt julekatalog, der bare viser, hvordan de ser ud. Det var en rigtig god idé og den ville jeg gerne støtte, fortalte Mette Fuglsang blandt andet.

Adspurgt, hvorfor Helle Svendsen, gik ad denne vej, for at gøre sit julekatalog til virkelighed, lyder svaret:

- Det er for at sætte fokus på de almindelige kvinder som dig og mig.

Spørgsmål: Men er det ikke godt nok at kigge på de andre modeller?

 

 

- Det er det helt bestemt, men det er nu en gang ikke hele sandheden eller virkeligheden. Dem vi har brugt er "the real deal". Det er kvinder i forskellige aldre, størrelser og typer, og vi håber, vi kan vise mangfoldigheden og forskelligheden og at det er okay at se forskellige ud - at man ikke skal passe ind i en bestemt skabelon.

Se hele interviewet og billeder fra Blondehuset julekatalog i indslaget ovenfor.


Seneste nyt

fra Nordjylland