TV2 Nord ønsker glædelig jul til hele Nordjylland

TV2 Nord ønsker jer alle en rigtig glædelig jul! Læs her, hvad vi byder på, denne juleaftensdag.

Det er den 24. december. Julefreden har sænket sig over Nordjylland og nu venter årets længste timer inden and, flæskesteg, gås og hvad der ellers hører sig til på julebordet, står klar. Og så skal vi endelig ikke glemme dansen om juletræet og de efterfølgende julegaver, der som altid kommer i både bløde og hårde indpakninger.

Julefreden har også indfundet sig på TV2 Nord. Den 24. december er den eneste dag i løbet af året hvor TV-stationen i Aabybro hverken producerer TV-nyheder eller artikler til tv2nord.dk. Det skal dog ikke betyde, at du ikke kan få en god dosis nordjysk fjernsyn. Vi vil nemlig gerne gøre vores for at forkorte ventetiden til juleaften.

Herunder har vi lavet en liste over de bedste tilbud TV2 Nord har, til netop det formål.

Og så er vi tilbage på stationen 25. december. Klar med nordjyske nyheder, både på TV og lige her på hjemmesiden.

God fornøjelse, og rigtig glædelig jul fra hele TV2 Nord.

Kirstens ansigt

1. juledag - 25. december - sender vi klokken 19.45, lige efter nyhederne, dokumentaren Kirstens Ansigt. Den handler om Kirsten Klausen fra Hune, der i 15 år har søgt en diagnose, der kan forklare, hvorfor en hudinfektion gennem årene har spist mere og mere af hendes ansigt. Du kan dog, allerede nu, læse Kirsten Klausens historie, lige her på tv2nord.dk, men det er altså først imorgen, klokken 19.45, vi sender dokumentaren.

Julianes Julekalender

Den klassiske julekalender med julemusen Juliane - og i de senere sæsoner også Ras - huskes af ung og gammel, og TV2 Nord digitaliserede i 2015 alle syv sæsoner, så de både både sommer og vinter er tilgængelige på tv2nord. Og således også denne juleaftensdag. Du kan se alle afsnit lige HER.

Juleræs

I fire afsnit tog TV2 Nord i 2015 ræset ud af julen, og viste, hvordan pynt, gaver, mad og godter, kan blive til. Du kan se alle fire afsnit HER.

Julens programmer

Når juleaften er overstået byder TV2 Nord på flere gode programmer. 25. december sender vi, som skrevet ovenfor, Kirstens Ansigt. 26. og 27. december sender vi i to programmer historien om Nick og Tanja, der efter en arbejdsulykke i 2014 har kæmpet hårdt for at Nick Vejle, der pådrog sig en svær hjerneskade, kunne komme tilbage til livet. Og så sender vi 29. december historien om finhvalen fra Blokhus, der blev vinterferiens helt store trækplaster i Nordjylland og som nu, efter et enormt arbejde med at konservere og klargøre skelettet af hvalen, igen er kommet til Nordjylland.

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland