TV2 Nord sender direkte fra Dana Cup i Hjørring

TV2 Nord sender godt og vel en times direkte tv fra åbningen af den store internationale fodboldturnering Dana Cup i Hjørring.

TV2 Nord er stærkt til stede, når der i aften officielt bydes velkommen til tusindevis af fodboldglade børn og unge og deres forældre og trænere til årets udgave af fodboldturneringen Dana Cup, som afholdes i Hjørring.

Reporterne Rene Ryom og Kresten Mosbæk er sendt afsted til Park Vendia og Hjørring Stadion sammen med fotograferne Iben Hedemann, Johnni Isaksen og Joakim Brader for at sende direkte fra festlighederne, når alle 1153 deltagende hold går gennem gaderne i aften for at ende på stadion, hvor den officielle velkomst og start på turneringen lyder. 

Det hele begynder klokken 19.30, og TV2 Nord er med hele vejen. Vi præsenterer som altid først en række nordjyske nyheder og derefter tager Dana Cup-festlighederne over med direkte interviews fra Hjørring, billeder af indmarch og i studiet i Aabybro er sportskommentator Hans Peter Rytter klar sammen med TV2 Nords chefredaktør, Jesper Christiansen, til at guide seerne gennem aftenen.

Der er i år rekord i antallet af deltagere til Dana Cup, og man regner med omkring 30.000 fodboldspillere og gæster i denne uge er i Hjørring, hvor der i år deltager 50 forskellige nationer.

I løbet af den uge, Dana Cup varer, bliver der spillet 2900 kampe før, vinderne er fundet.

Når den sidste finale er spillet lørdag ved aftenstid, er der afviklet præcis 2895 kampe ved Dana Cup 2016 - 140 flere end i 2015. Med 65 flere hold end i 2015 er der selvsagt også flere kampe og brug for endnu flere fodboldbaner.

 

- I år spiller vi således på 70 baner mod 65 sidste år, forklarer planlægger af turneringen, Ole Vang Bruun, der bruger måneder på at lægge det gigantiske puslespil, der til sidst bliver til verdens tredje største fodboldturnering for ungdomsspillere.

De første kampe går i gang i morgen. Først gælder det altså indmarch og officiel åbning af fodboldturneringen. Det sker i aften, og TV2 Nord er med.

Vi live-streamer på tv2nord.dk, ligesom du kan følge med live på Facebook, og selvfølgelig sender vi på såvel TV2 som på vores egen tvkanal Salto.

TV2 Nord sender på alle vores platforme fra klokken 19.30 og frem til klokken 21.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland