Tyskere: - Vi havde haft broen klar i sommer

Et tysk firma siger, at jernbanebroen kunne have været på plads for længst, hvis de havde fået lov at lave den nye broklap.

Havde det været det tyske firma Stahlbau Dessau, som havde fået til opgave at levere den nye broklap til jernbanebroen i Aalborg, så havde broen været repareret for længe siden. Sådan lyder det i hvet fald fra tyskerne selv, skriver nordjyske.dk.

- Hvis man havde valgt at samarbejde med os, havde broen været klar for længst, siger Eckhard Patzlaff, som er konsulent for Stahlbau Dessau til nordjyske.dk.

Det er et polsk firma, der har leveret broklappen, og den er så fyldt med fejl, at den er ved at blive svejset om i Danmark og derfor lyder den seneste melding, at det først bliver i det nye år, at der kan køre tog over Limfjorden.

Det er otte måneder siden, at en fisnk coaster påsejlede jernbanebroen, og ifølge Stahlbau Dessau kunne man have haft broklappen klar allerede i sommer. Men totalentreprenøren MT Højgaard valgte altså en anden leverandør.

Divisionsdirektør Henning Schultz fra MT Højgaard siger dog til nordjyske.dk, at man ikke havde kendskab til, at det tyske firma havde budt på opgaven.


Seneste nyt

fra Nordjylland