Tyv opdaget af PostNord: Kasser med tyvekoster var på vej ud af landet

Opmærksomme medarbejdere hos PostNord opdagede for et par uger siden flere kasser med tyvekoster, der var på vej ud af landet.

For et par uger siden modtog Nordjyllands Politi nogle noget særlige pakker fra PostNord. Posten medbragte nemlig fem store kasser. Kasser, der var fyldt til kanten med forskellige tyvekoster. 

Det var et rutinetjek ved sikkerhedskontrollen hos PostNord, der opdagede tyvekosterne. Da PostNords medarbejdere tjekkede indholdet i kasserne, undrede de sig over indholdet. Kasserne var fyldt med blandt andet nye el-tandbørster, barberskabere og kosttilskud. 

Derfor henvendte PostNord sig til politiet, der kunne bekræfte, at der var tale om tyvekoster. Det førte til ransagning af en bolig på et asylcenter i Vrå. Hos en 40-årig georgier fandt man lignende genstande og effekter. 

- Han er blevet sigtet, og efter grundlovsforhør varetægtsfængset i 15 dage. Nu skal vi have efterforsket sagen og finde ud af, hvor tyvekosterne kommer fra, fortæller Martin Rolighed, der er fungerende Politikommissær ved Nordjyllands Politi. 

I følge Martin Rolighed stammer tyvekosterne fra omfattende og organiseret butikstyveri. 

Nordjyllands Politi vurderer, at der er tale om tyvekoster for omkring 100.000 kroner. 


Seneste nyt

fra Nordjylland