Tyveri udskyder nyt kredshus til FDF i Sæby

Organisationen FDF i Sæby skulle inden længe have slået dørene op til deres helt nye kredshus. Nu har et tyveri udskudt byggeriet.

Det er mere end et år siden, at grundstenene blev lagt til at organisationen FDF i Sæby skulle have nyt klubhus. Men kort inden arbejdet skulle være færdiggjort, er der opstået et uventet problem. I løbet af sommeren har tyveknægte nemlig været forbi huset og stjålet vinduer og døre. Det skriver FDF Sæby på deres egen Facebook-side.

- Man bliver ked af det, for vores børn har jo bøvlet med at skaffe nogle penge. Vi har også selv søgt fonde og alt mulig andet, fortæller Mogens Larsen, der er kredsformand for FDF i Sæby.

Planlægningen til det nye kredshus begyndte for 10 år siden. Det var meningen at det skulle stå færdigt til september i år. Men nu har tyveriet udskudt åbningen af huset.

- Det er ærgerligt, at vi ikke når at få det færdig til, at vi skal starte sæsonen op. Det havde været vores ønske, siger Mogens Larsen.

  Huset var ellers mere eller mindre klart. Noget af det sidste, der manglede at blive ordnet var vinduerne. De har stået gemt af vejen omme bag byggeriet, men det er alligevel lykkedes tyvene at finde dem. Nu frygter Mogens Larsen, at tyveriet ikke bliver dækket af forsikringen, og at det nye kredshus løber ind i økonomiske problemer, allerede inden det er åbnet.

- Det kommer jo til at gå ud over børnene. Hvis vi gør det op rent pengemæssigt, så er det jo mere end 1000 kroner pr barn, der er stjålet for. Så på den måde er det jo ærgerligt, slutter han.

Du kan læse hele FDF Sæbys facebook-opslag her:

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland