Tyvstart: Grand Prix-festen banker allerede i Aalborgs busser

Aalborg har tyvstartet på Melodi Grand Prix-festlighederne - i bybusserne kan man få et vaskeægte skud Grand Prix-nostalgi på vej til sin destination.

Det, der kan ligne en helt almindelig 2'er til Aalborg Universitet, kan meget vel vise sig at overraske. For op til Melodi Grand Prix i Gigantium på lørdag vil forfesten begynde lige her: I Aalborgs busser.

Bag rattet sidder chauffør Stig Kristensen i guldvest, bussen er pyntet med både glimmer og små plader, og fra højtalerne dunker den ene Grand Prix-klassiker efter den anden. 

- Der skal jo være Melodi Grand Prix i byen. Det er jo en stor fest for Aalborg, så vi prøver at gøre lidt ekstra ud af det, siger Stig Kristensen, mens han og bussen snor sig gennem gaderne.

Ikke et øje tørt

Og hvordan tager buspassagererne så imod sådan en tur i Grand Prix-land, når de sætter sig ind?

- Det er da anderledes, men jeg skal da love for, at vi vågner op, når vi kommer ind i bussen, siger Lis Sennevald.

- Jamen, altså, der skal jo være lidt, så det er godt nok. Man kommer i lidt godt humør, lyder det fra Jens Sønderhaven. 

Majestro selv bag rattet er også ganske godt fornøjet med arrangementet:

- Det er dog ikke mig, der har pyntet bussen, men jeg styrer musikanlægget. Og den kører jo med Melodi Grand Prix-melodier. Så der er ikke et øje tørt, siger Stig Kristensen og skruer en ekstra tand op for rytmerne.

Festerne fortsætter rundt om i Aalborg, blandt andet med en stor forfest på Hotel Phoenix inden det store show i Gigantium lørdag aften.


Seneste nyt

fra Nordjylland