U20-landsholdsspiller skal styrke White Hawks

Den unge landsholdsspiller Christian Mieritz bliver nyeste tilføjelse til White Hawks-mandskabet.

Det er et ungt talent, der fra denne sommer skal være med til at hive point hjem til Frederikshavn White Hawks.

Ishockeyklubben har netop offentliggjort, at den har skrevet en toårig kontrakt med den danske U20-landsholdsspiller Christian Mieritz, som trods sin unge alder har erfaring fra både Danmark, Canada og Sverige.

Mieritz er opvokset i Rødovre, hvor han har spillet 56 kampe for Mighty Bulls. De seneste to sæsoner har han været i Canada og Sverige, hvor han senest spillede for Leksands U20-mandskab.

Han er en stærk defensiv back som har været en bærende del af U20-landsholdet. I Frederikshavn har man fået de bedste anbefalinger på Christian, som af mange bliver spået en fremtid på A-landsholdet.

Selv glæder Christian Mieritz sig til skiftet til White Hawks.

- Frederikshavn er en af de ledende klubber i Danmark. Det er en klub med mange unge spillere, og så har de nogle gode faciliteter. Det er en klub, man gerne vil komme til, og jeg ser meget frem til at komme i gang. De seneste to år har jeg spillet i de stærkeste juniorligaer, hvor jeg har udviklet mig. Det tager jeg med mig til Frederikshavn, hvor jeg klart ser muligheder for at hjælpe holdet med at vinde guld, siger Christian Mieritz.

Christian vil inden længe flytte til byen, hvor han samtidig vil deltage i sommertræningen, skriver Frederikshavn White Hawks i en pressemeddelelse.


Seneste nyt

fra Nordjylland