U21 tjekker ind på Comwell

Det danske landshold skal under næste sommers slutrunde træne, spise, hvile og lade op mellem kampene til UEFA U21-EM ved Rebild Bakker i Skørping nær Aalborg.

Holdet er bestemt ikke ukendt med området, hvor man siden 2007 har været gæst og senest boede til landsholdssamlingen inden kampen mod Frankrig i oktober. Erfaringerne fra hotel og træningsbaner er så gode, at man nu har valgt at tage endnu et ophold i de smukke omgivelser - og det vækker gensynsglæde hos U21-landstræner Keld Bordinggaard:

- En vigtig faktor i vores valg er, at vi kender stedet, hotellet og træningsfaciliteterne, lige som de kender os. Gennem vores tidligere besøg har de lært alt om vores små luner og specielle behov til buffeten, natmad sent om aftenen og masser af ro. Det er alt sammen ting, vi ved, de kan honorere, og derfor har det været et nemt valg. Vi er i gode hænder, konstaterer Bordinggaard.

Det begejstrer direktøren på Comwell Rebild Bakker, at det danske U21-landshold skal have base på hotellet, og hun glæder sig til at dele meddelelsen med sit personale:

- Vi er rigtig glade og stolte over, at Danmark har valgt os ud fra alle de muligheder, de havde. Holdet er kommet her i flere år, og hele huset glæder sig til at have de unge talenter boende. Det bliver dog lidt anderledes denne gang, for nu har vi dem under en slutrunde, som selvfølgelig er noget andet end en testkamp. Vi håber på at være en del af fundamentet for holdets succes til EM. Og så håber vi da på medaljer til drenge, siger Mette Bonderup.


Seneste nyt

fra Nordjylland