Ulsted tabte første kamp

Den første kamp i den nye sæson blev endnu et nederlag for Ulsted. De havde dog formået at trække fornemme tilskuere til bænken. Så se med i aften klokken 19.00, når Ulsted toner frem på skærmen i Tv2Nyhederne.

De er stadig Nordjyllands dårligste fodboldhold. Ulsted serie 6 tabte nemlig her i formiddag til lokalrivalerne fra Gandrup/Vester Hassing med 0-5. Nederlaget skete dog med fornemme gæster på bænken.  Selveste TV2 Nyhederne var på sidelinjen i Ulsted, da Nordjyllands dårligste hold sparkede forårssæsonen i gang.

Det var den første kamp i den nye sæson, og man må sige Ulsted startede, hvor de slap i sidste sæson, nemlig med et nederlag. De holdt stand i næsten en halv time, inden det lykkedes for gæsterne at få hul på bylden, men så gik det også stærkt. Stillingen ved halvleg var 4-0 til Gandrup/Vester Hassing. Der blev kun scoret en enkelt gang i anden halvleg, og som mange trofaste tilskuere udtrykte det: 'Vi "vandt" anden halvleg 1-0'.

Men uanset nederlaget var humøret højt i 'Tredje Halvleg' hos Ulsted drengene. En halvleg, som muligvis ikke er slut endnu, når disse linjer skrives.

Husk vi sender en længere reportage fra premiere-kampen onsdag aften i Nordjylland live.


Seneste nyt

fra Nordjylland