Ulsted-træner går ind i politik - kæmper for udkanten

- Jeg er ikke for fin til at bruge, at jeg er et kendt ansigt i Nordjylland, siger Mikael K. Simonsen om at have dannet Listen for UdkantsAalborg.

- Mener du også, de små bysamfund bliver glemt i den storpolitik der foregår i og omkring Aalborg? Mener du også, at Aalborg Kommune er mere og meget andet end Aalborg by? Mener du også, at de små samfund i UdkantsAalborg også skal udvikles og ikke bare bruges som den evige spareøvelse?

Sådan spørger Mikael K. Simonsen på sin facebookside for Listen for UdkantsAalborg, et nyt parti, der kæmper for udvikling, ikke afvikling, i den del af Aalborg Kommune, der ikke ligger inden for Aalborgs eget byskilt.

- Jeg mener, at Aalborg overser de små byer og udelader dem af alle tiltag. Men jeg synes, alle skal have en lige stor mulighed for udvikling, og jeg er helt med på, at man i de små byer i høj grad selv skal tage initiativet. Men så skal der også være nogle penge at tage initiativ for, siger Mikael K. Simonsen, som indtil videre er eneste mand på den nye liste.

- Men der er flere på vej. Jeg kan bare ikke afsløre navne lige nu, tilføjer han.

Synes du, navnet lyder bekendt, eller har du set ansigtet et sted før, er det ikke helt forkert. Mikael K. Simonsen er nemlig ingen ringere end træneren fra Serie 6-holdet i Ulsted, der blev verdensberømt i hele Nordjylland efter en række indslag på TV2 Nord.

- Selvfølgelig bruger jeg det, at jeg har fået noget tv-opmærksomhed, så folk kender mit ansigt, til at samle stemmer. Det er jeg ikke for fin til, griner Mikael K. Simonsen.

For ham handler det først og fremmest om sagen - at få byrådspolitikerne til at se ud over bygrænsen og bevare både skoler og plejehjem, ikke kun i Ulsted, men i hele kommunen.

- Det giver jo for eksempel ingen mening, at politikerne vil have en letbane i Aalborg, når de ikke engang kan finde ud af at skovle sne, så bussen kan komme frem herude, siger Mikael K. Simonsen.

Underskriftsindsamlingen for at få listen med på valglisten til november næste år begynder i januar 2017 og kan klares over nettet ved at bruge sit NemID.  Listen for UdkantsAalborg kan følges på Facebook.


Seneste nyt

fra Nordjylland