Ulsted-TV: Storsponsor i startopstillingen efter badeferie

I Ulsted skal man ikke bekymre sig om at spille sig ud af start-11'eren. Så længe man sponsorerer holdet, kan man både starte inde og blive anfører.

Storsponsor Thomas Jokumsen var på badeferie i sydens sol, da Ulsted Boldklubs evigt besejrede serie 6-hold gjorde det utænkelige og vandt 4-1 over Langholt.

Og så skulle man jo tro, at træner Mikael Simonsen ville stille med det nu vindende hold igen, og lade Thomas 'Badedyret' Jokumsen starte på bænken. Men nej. Thomas Jokumsen fik, mens han solede sig, besked om, at han skulle starte inde i kampen mod Vestbjerg. Den missere skal undersøges, så vi spørger træneren.

- Sponsoren har været på ferie i en uge og ryger direkte ind i startopstillingen?!

- Ja. Og han er kaptajn, svarer Mikael Simonsen inden reporter Mogens Jørgensen reagerer.

- Det er da helt uhørt?

- Nej, det er jo ham, der smider pengene. Jeg tør sgu ikke andet.

I den sammenhæng er det også værd at bemærke, at Thomas jokumsen lige har ekspederet betalingen af det store sponsorat.

Denne rundes kamp er mod lokalrivalerne fra Vestbjerg, og Ulsted-tilhængerne er stærke i troen på en ny sejr til byens uheldige helte. Hvis der skal flere point på kontoen i denne sæson, skal dagens kamp vindes.

På kampdagen mødes holdet, som traditionen byder, til en morgenbuffet i klubhuset. To af spillerne er dog trukket udenfor. De har tømmermænd.

- Vi var lige en tur i Hou - på Raalingen - og få lidt bajere, fortæller Mathias Erik Nielsen.

- Jeg skulle bare have haft en enkelt, men det blev til mange, supplerer Anders 'Jürg' Møller Jørgensen med en cigaret i den ene hånd og en danskvand i den anden.

- Og så kom træneren og Mathias (Erik Nielsen red.) forbi.

- Kom træneren? Så han vidste godt, I var i byen?

- Ja det var hans idé. han synes, vi er blevet for gode, så nu skulle vi have bajere.

Hør mere om trænerens udskejelser til det han kalder "taktikmøde" i Hou, og se i øvrigt, hvordan det gik, da lokalrivalerne fra Vestbjerg kom på besøg i Ulsted.


Seneste nyt

fra Nordjylland