Ung mand festede så meget at han havnede i detentionen

Politiet vurderede søndag aften, at en mand på 28 år var så fuld, at han ikke kunne tage vare på sig selv, derfor blev han anholdt.

En 28-årig mand var mandag morgen så beruset, at han slingrede ad Thistedvej i Nørresundby lidt i seks mandag morgen. Politiet fik kontakt til den unge mand, men han var ikke særlig meddelsom, ligesom han heller ikke var synderligt interesseret i noget som helst og bare tågede rundt i sin egen verden, og det var i en sådan grad, at politiet vurderede, at det ville være for hans eget bedste at anholde ham og tage ham med til detentionen, hvor han i øjeblikket sover rusen ud.

Han har ikke foretaget noget kriminelt, understreger vagtchefen hos Nordjyllands Politi, men ordensmagten har jævnfør lovgivningen mulighed for at anholde, så fremt man vurderer, at en person ikke er i stand til at tage vare på sig selv.

Og det er så det, der er sket tidlig mandag morgen, da den 28-årige blev anholdt efter at have festet lige lovligt meget igennem søndag. Der vil ikke blive rejst sigtelse, og den unge mand ventes at tage hjem, når han vågner -  med eller uden tømmermænd. 


Seneste nyt

fra Nordjylland