Unge skaber liv på kontoret hos Himmerland Boligforening

For et par år siden satte Himmerland Boligforening sig et mål om, at de ville have flere lærlinge og elever. Målet er nu nået, og det har skabt mere puls ifølge direktøren.

Hos Himmerland Boligforening foretrækker de, at deres leverandører har elever og praktikanter. Derfor besluttede de selv at gå forrest og sætte et godt eksempel. De satte sig et mål om, at 10 procent af de ansatte ejendomsfunktionærer skulle være lærlinge, og det mål er nu nået.

- Det giver en helt anden puls at få de unge mennesker til at komme ind, det må vi sige. Det giver noget inspiration. Vi føler også, at vi er forpligtet til det. Vi har cirka 2000 ungdomsboliger, så selvfølgelig har vi en forpligtigelse til at beskæftige de unge mennesker, siger Ole Nielsen, der er direktør i Himmerland Boligforening.

De unge medarbejdere er glade for, at boligforeningen har valgt at ansætte flere, der er under uddannelse. Så er der flere de har noget til fælles med, og de er glade for at deres arbejdsplads gør en indsats, da det ikke altid er lige let, at komme ud på arbejdsmarkedet.

Der er nu ansat ti ejendomsserviceteknikere, fire administrative elever, fem praktikanter og seks studentermedhjælpere. Lærlingene og praktikanterne kommer med forskellige uddannelsesbaggrunde, og det gavner firmaet, som på den måde kan få ny inspiration.


Seneste nyt

fra Nordjylland