Unge talenter i ny skriveklub

En ny skriveklub har set dagens lys i forbindelse med Ordkraft-festivalen i Aalborg. 12 forfatterspirer er med i klubben, hvor de forbedrer sig på at skulle læse deres egne tekster højt.

Fredag den 7. april er der igen Ordkraft-festival i Aalborg. Festivalen foregår hele weekenden, og mange anerkendte forfattere kigger forbi - blandt andre Hanne Vibeke Holst, Suzanne Brøgger og Leif Davidsen.

Som noget helt nyt skal 12 forfatterspirer også på scenen og læse deres tekster højt. Og det kan være en grænseoverskridende udfordring. Indtil videre har de kun prøvet det i en ny skriveklub, som er oprettet i forbindelse med Ordkraft.

- De er virkelig dygtige, og jeg er så glad for, at de vil være med. Det er utrolig fedt at være med til at udvikle deres talent, siger forfatter Jørgen Dissing Nørgaard, der er tovholder på projektet.

For mange af deltagerne er det allerførste gang, de skal præsentere deres tekster foran andre.

- Men jeg tror på, at flere af deres tekster bliver udgivet, for det er virkelig godt. Det er fantastisk, siger Jørgen Dissing Nørgaard, der holder skriveklub hver anden torsdag. Den ynste er 15 år og den ældste 77 år.

Se mere om den nye skriveklub i mandagens kultur- og fritidsmagasin Nordliv. Det sendes i udsendelse fra klokken 19.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland