Værested bekræfter: Der blev drevet bordel i brændt hus

Huset på Heimdalsgade i Vejgaard, der tirsdag aften brændte med to menneskeliv som konsekvens, var et kendt bordel.

Det var fremme allerede kort tid efter branden brød ud, og onsdag eftermiddag bekræfter daglig leder af værestedet Reden i Aalborg, Jeanette Dam Kaastrup, rygterne. Der blev drevet bordel på Heimdalsgade 1 i Aalborg-bydelen Vejgaard.

Ifølge Jeanette Dam Kaastrup har det været udenlandske prostituerede, der arbejdede på adressen. Officielt er virksomheden Paulas Massage registreret der.

Politikommissær Sune Myrup fra Nordjyllands Politi, der er med til at lede efterforskningen, har indtil nu ikke kunnet bekræfte rygterne og sagde tidligere onsdag følgende til TV2 Nord:

- Vi kan ikke bekræfte det endeligt endnu, men der er oplysninger, der tyder på, at der er bordeldrift på stedet.

Politiet er overbeviste om at branden på Heimdalsgade 1 var påsat - formentlig med brandbare væsker. Branden udviklede sig eksplosionsagtigt, og en af de formodede gerningsmænd var selv ved at blive offer for flammerne. Der var nemlig ild i hans ben, da han sammen med 4-6 medgerningsmænd flygtede fra gerningsstedet.

Et vidne hjalp med at slukke flammerne i mandens ben, og han flygtede derefter sammen med gruppen videre af Nørre Tranders Vej, et stisystem og endte på parkeringspladsen ved Vejgaard Bibliotek, hvor de flygtede i to mørke personbiler. Den ene bil er muligvis en Honda Accord.

- Vi vil meget gerne høre fra vidner, der i går aftes omkring klokken 20.30 til 21.00 har set fem til syv personer iført mørkt tøj, der har bevæget sig i området omkring Hadsundvej, Nørre Tranders Vej, Odinsvej og Heimdalsgade, siger Sune Myrup.

Politiet efterlyser derudover vidner, der tirsdag på tankstationer i Aalborg har set personer, der har købt benzin i dunke eller flasker.

Branden kostede to personer, en mand og en kvinde, livet. De er, ifølge TV2 Nords oplysninger, endnu ikke identificeret.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland