Vebbestrup-brand: Efterforskning flytter fra lokalpolitiet

Der er stadig ingen spor af den forsvundne beboer efter branden i Vebbestrup i marts. Efterforskningen overgår nu til den centrale efterforsknings-afdeling i Aalborg.

En brand hærgede den 8. marts en gård ved Vebbestrup. Branden giver stadig politiet hovedbrud, da de ikke har fundet spor af den 73-årige beboer, der siden branden har været sporløst forsvundet.

- Vi har stadig ikke noget nyt i sagen. Vi venter på nogle af de sidste erklæringer fra teknikerne, men vi færdige med at undersøge gerningsstedet, siger politikommissær Preben Møller fra lokalpolitiet i Himmerland.

Nordjyllands Politi har lavet flere undersøgelser af det udbrændte hus, men det har ikke givet spor af den 73-årige Erik Verner Bækgaard Madsen, der var beboer i huset. Indtil videre er det lokalpolitiet i Himmerland, der har haft sagen om den forsvunden mand, men nu overgår mysteriet til en anden afdeling.  

- Sagen ligger nu ved Centralefterforskningen i Aalborg. Vi håber, de kan kigge på sagen med friske øjne og flere ressourcer, siger Preben Møller.

Nordjyllands Politi hører stadig gerne fra folk, der har oplysninger om den 73-årige Erik Verner Bækgaard Madsen.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland