Vendsyssel FF-direktør skal på indkøb forud for Superliga-debut

Mogens Krogh er klar til at hente 3-4 spillere ind som forstærkning til Vendsyssel FF, der spiller i Superligaen fra næste sæson.

Lejesvend Mikael Anderson sikrede, i sin foreløbigt sidste Vendsyssel FF-kamp, klubbens oprykning til Superligaen. Den unge spiller åbner dog selv døren på klem for, at han kan fortsætte med klubben i landets bedste række, og spørger man direktør Mogens Krogh, der nu skal lægge et puslespil og samle en trup, der er rustet til at spille Superliga, er han meget velkommen:

- Det vil jeg rigtig, rigtig gerne, men der skal jeg jo tage FC Midtjylland med på råd. Jeg vil rigtig gerne have Mikael med videre, siger Mogens Krogh, der er klar på arbejdet med at blive klar til Superligaen.

- Jeg skal ud og hente nogle nye, for der er nogle der forsvinder, men vi har holdt 3-4 pladser åbne i forhold til at det her skulle ske, og det er så dialoger, vi kan tage op nu.

Vendsyssel FF har haft en sæson i 1. division med op- og nedture og senest, efter en periode med svingende resultater, forlod cheftræner Erik Rasmussen klubben inden de afgørende kampe. Det ustabile spil og hvad der er foregået uden for banen er dog ingen indikator for, at klubben ikke hører hjemme i Superligaen, lyder det fra direktøren:

- Vi har kvalificeret os til det, så selvfølgelig har vi noget at gøre der. Vi har udviklet os ekstremt meget i den her sæson med et stort set nyt hold, og vi bliver bare bedre herfra, forsikrer Mogens Krogh, der også er overbevist om, at det ikke kun er næste sæson, Vendsyssel FF spiller i Superligaen.

- Vi er kommet for at blive. 


Vendsyssel FF er i Superligaen

280518 Jakob Hjorth

Fra hyggebold til Superliga: Ung nordjyde har taget hele turen

def_thumb,50_percent

play Vendsyssel FF-direktør skal på indkøb forud for Superliga-debut

60_percent,default_thumb

play Lejesvend sikrede sejren: - Det er det sygeste, jeg nogensinde har prøvet

Vendsyssel FF

Hjørrings borgmester om Superliga-plads til Vendsyssel: - Det er satanedeme flot!

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland