Vendsyssel FF-formand til fans: Jacob Krüger skal ingen steder

Vendsyssel FF-supportere har været bekymrede for om sportschefen ville blive afsat. Den bekymring kan Jacob Andersen afklare.

Det har været et rygte i Vendsyssels FF-lejren, at sportschef Jacob Krüger skulle være på vej ud af klubben. Men det kan bestyrelsesformanden, Jacob Andersen nu afvise. 

Supporterne har i den seneste uge spredt deres bekymring på Vendsyssel FF Supporter-gruppen på Facebook:

- Der er en ting, der er helt sikkert, VFF er ingenting uden Krüger, han er der altid. Jeg synes, at vi alle skal stå sammen omkring dette her, vi skal møde op på mandag og give vores mening til kende. Jeg er meget skuffet og ked af at se, det der sker i VFF i øjeblikket. Aller først ryger vores gode træner ud på grund af, at der er en, der vil have hans plads, og nu hører jeg så, at Jacob er på vej ud, hvad sker der for VFF? Det skriver Jesper Pilemand Als i en kommentar på Facebook.

Det er i forbindelse med det kommende informationsmøde i klubben, at fansene lufter deres bekymringer, idet det ikke fremgår, at Jacob Krüger deltager i mødet 27. februar. 

Men Jacob Andersen fortæller fra sin skiferie, at det slet ikke er på tale, at Jacob Krüger skulle forlade Vendsyssel FF: 

- Der har været rygter om, at Jacob Krüger skulle være på vej ud, men det er der altså ikke tale om. Jeg lovede i sin tid, at vi holdt et møde om Vendsyssel FF's fremtid, og det er det, vi gør, der er ikke så meget nyt i det, siger Jacob Andersen til TV2 Nord. 


Seneste nyt

fra Nordjylland