Vendsyssel FF henter to spillere fra superligaen

Alexander Juel Andersen og Søren Henriksen tørner ud for det nye superligahold.

Den nyoprykkede superligaklub Vendsyssel FF forstærker truppen med to spillere med erfaring fra landets bedste fodboldrække.

Forsvarsspilleren Alexander Juel Andersen har indgået en to-årig aftale med klubben.

- Vi er stolte over, at det er lykkes at tiltrække en så dygtig og i Superligasammenhæng så rutineret spiller som Alexander. Alexander er en hurtigt tænkende og initiativrig spiller, som samtidig er udadvendt og ledende. Desuden besidder han en masse power og energi både defensivt og offensivt. Kvaliteter, som jeg sætter enormt stor pris på, og som skal være kendetegnende for os i Vendsyssel FF, siger cheftræner Jens Berthel Askou til vendsysselff.dk.

Udover Alexander Juel Andersen henter Vendsyssel FF også Søren Hensriksen "hjem".

- Med tilgangen af Søren Henriksen får vi endnu en spiller til bagkæden med erfaring fra Superligaen. Hertil kommer, at Søren har optrådt som anfører for sit hold og kommer tilbage til Vendsyssel FF som en bedre spiller efter 35 kampe for FC Helsingør, siger cheftræner Jens Berthel Askou til vendsysselff.dk.

Begge spillere ser frem til at trække den hvide Vendsyssel FF-trøje over hovedet.

- Det er et spændende projekt at gå ind i. Det er en klub, der kommer med et stort drive – især fra trænerne. Der hvor jeg står i min karriere, er dét det rigtige skridt. Jeg har brug for at komme ud og spille noget fodbold, og jeg glæder mig til at bidrage med mine fodboldmæssige kvaliteter og erfaring uden for banen, siger Alexander Juel Andersen til vendsysselff.dk.

- Det er fedt. Jeg kender mange af dem, der er her, og jeg glæder mig til at komme tilbage. De gjorde det rigtig godt i sidste sæson og er kommet i Superligaen, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Søren Henriksen og tilføjer:

- På trods af, at jeg kun er 26 år, så kommer jeg med noget erfaring, og jeg håber, jeg kan få spillet en masse kampe og bidrage til, at vi får en masse gode resultater og forhåbentlig kommer til at blive oppe. Det er det, der er målet, siger han til vendsysselff.dk.

Søren Henriksen har tidligere spillet 50 kampe for Vendsyssel FF og scoret to mål. Han er blevet udstyret med en kontrakt, der gælder til 2020.


Seneste nyt

fra Nordjylland