Vendsyssel FF og Hobro IK brager sammen på søndag

Det er første gang, de to klubber skal spille mod hinanden i Superligaen.

Superligaen i fodbold er tilbage efter landskampspausen. Og mens landsholdet ikke just har stillet i stærkeste opstilling til alle kampe, så er der ikke noget, der tyder på, at det også vil gøre sig gældende i den kommende runde af Superligaen.

For der er nemlig lagt op til et rigtigt nordjysk opgør, når Vendsyssel FF søndag middag tager i mod Hobro IK.

Selvom det er Vendsyssel, der er oprykkere, så er det dem, der ligger bedst placeret i tabellen af de to klubber. Vendsyssel FF indtager inden niende spillerunde en 11. plads, mens Hobro IK ligger og roder rundt på sidstepladsen.

Så udover at være et opgør mellem to mandskaber fra samme region, så er det ligeså meget et opgør om at undgå nedrykningsslutspillet til foråret.

- Vi ser selvfølgelig Hobro som en konkurrent i tabellen. Og vi vil gerne holde dem væk fra os, og det gør man jo bedst med en sejr, siger Vendsyssel FF’s forsvarsspiller Alexander Juel Andersen.

Med en sejr kan Vendsyssel isolere Hobro på sidstepladsen. Omvendt kan Hobro blive a point med Vendsyssel, hvis de løber med alle tre point.

- Vi glæder os rigtig meget til at komme til Vendsyssel, og vi byder dem velkommen til Superligaen. Vi håber på at vinde kampen, men vi ved også godt, at Vendsyssel har gjort det rigtig godt, siger cheftræner i Hobro IK, Allan Kuhn.

De to klubber var senest i aktion i pokalturneringens anden runde. Her var det Vendsyssel, der så stærkest ud, da de kørte deres modstander, Egen UI, over med hele 9-1. Hobro slæbte sig også videre med en smal sejr i forlænget spilletid mod IF Lyseng.

Til gengæld kan Hobro IK glæde sig over, at de har trukket sig sejrrigt ud af de seneste seks opgør mod Vendsyssel FF i 1. division. Og det er med en samlet målscore på 18-5.

Kampen bliver sparket i gang søndag klokken 12.00 på Hjørring Stadion.


Seneste nyt

fra Nordjylland