Vendsyssel sejrede: Nu er de med, hvor det er rigtig sjovt

Efter sejr over AB er Vendsyssel FF nu rykket op på 1. divisions tredjeplads.

Vendsyssel FF tog søndag holdets fjerde sejr i træk i 1. division, da AB på hjemmebane blev besejret med 1-3.

Nordjyderne indtager nu tabellens tredjeplads, og er for alvor med i den del af 1. division, hvor det er rigtig sjovt.

Til dagens kamp skulle holdet kun bruge de første 45 minutter til at lukke kampen, for her stod det allerede 3-0 til nordjyderne.

De tre mål fra udebaneholdet blev scoret af Bjarke Jacobsen, Jens-Kristian Sørensen og Thomas Dalgaard efter 21, 40 og 45 minutter og så kunne kampen køres hjem på cruise control derfra.

AB havde efter 38 minutter fået udvist Matti Olsen, så anden halvleg kunne blive et stort nordjysk målshow. Virkeligheden blev desværre anderledes, og efter 53 minutter fik AB reduceret til 1-3 på mål af Emil Holten.