Vendsyssel vandt topbrag mod Esbjerg

Vendsyssel FF ligger lige nu i top af 1. division efter 3-2 sejr over Esbjerg torsdag, da Vejle samtidig spillede uafgjort mod Fremad Amager. Førstepladsen deler vendelboerne dog med Vejle.

Lige knap 1000 tilskuere så med torsdag, da Vendsyssel hjemme tog imod Esbjerg på Nord Energi Arena, og det blev en målrig fest, hjemmepublikum blev vidne til. 

Med en sejr på 3-2 slog hjemmeholdet Esbjerg hjem, men ligesom kampen forleden, så var det et selvmål, der afgjorte udfaldet. Denne gang var det Esbjergs William Møller, der med et selvmål sikrede Vendsyssel FF sejren.

Søndagens kamp mod HB Køge vandt Vendsyssel 2-1, og det skete uden vendelboerne selv scorede et eneste mål, altså lige med undtagelse af det ene selvmål, de selv skød i eget net. De to øvrige mål, der kom på pointtavlen til Vendsyssel FFs favør var selvmål leveret fra Køge. 

Om kampen i dag skriver Vendsyssel FF selv, at "i den tætte, tætte topstrid hvor hvert et point er vigtigt, sætte vi jagten på en sidste scoring ind. Og missionen lykkedes. Jeppe Illum var igen manden med næstsidste fod på bolden, da han sendte et indlæg fra venstre side ind mod mål. Den indskiftede William Møller fra Esbjerg kom højest, og headede bolden i en blød bue ind over sin egen keeper til stor jubel for de 924 fremmødte på Nord Energi Arena. Det tredje selvmål vi fremtvinger i to kampe".

Vendsyssel kunne dermed sætte tre point ind på kontoen, og ligger lige nu side om side med Vejle på førstepladsen i 1. division.

Næste kamp for Vendsyssel FF er på mandag mod BK Fremad Amager. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland