Vendyssel FF henter hollandsk midtbanespiller

Vendsyssel FF har skrevet 18 måneder lang kontrakt med hollandske Dario Tanda.

I sidste uge var 22-årige Dario Tanda fra Holland til prøvetræning i Vendsyssel FF. Her efterlod den unge spiller sig så godt et indtryk, at klubben nu har skrevet en 18 måneder lang kontrakt med ham.

 

Dario Tanda kommer fra Go Ahead Eagles i den hollandske Eeresdivisie, hvor han har spillet siden 2016. Han har tidligere spillet for FC Twente og PEC Zwolle og skal nu altså bevise sit værd i Vendsyssel.

 

- Dario Tanda viste sig at være en teknisk meget dygtig spiller, som vi er sikre på kan indgå i et godt samarbejde med vores andre dygtige midtbanespillere. Dario Tanda er meget dygtig med bolden, og vil helt sikkert være en spiller, som vil tilføre vores offensiv yderligere styrke, siger formand for det sportslige udvalg i Vendsyssel FF, Erik Rasmussen.

 

Der er dog den hage ved Tanda, at han har siddet på bænken i et stykke tid i Holland.

 

- Dario Tanda har ikke spillet kampe i efteråret og har derfor både kamp- og formmæssigt et lille efterslæb. Vi skal i de kommende måneder bygge formen op, så Dario Tanda kan udfylde det store potentiale, han besidder, siger Erik Rasmussen.

 

Selv glæder Dario Tanda sig til at blive en del af Vendsyssel FF.

 

- Jeg var meget imponeret over forholdene på træningsanlægget og kvaliteten af træningen under Joakim Mattson og Erik Rasmussen. Jeg skal i den kommende periode træne hårdt, så jeg kan finde formen hurtigt og hjælpe Vendyssel FF på banen. Jeg er taknemmelig for at have fået chancen og vil gøre alt for at blive en succes i klubben, siger Dario Tanda.


Seneste nyt

fra Nordjylland