Venstres spidskandidat stiller ikke op i 2017

Venstre skal til Regionsrådsvalget i 2017 stille med en ny spidskandidat, for Jess V. Laursen har trukket sig fra posten.

Jess V. Laursen, der er Venstres gruppeformand i regionsrådet, og som var partiets spidskandidat ved valget i 2013 har meddelt Venstres organisation, at han ikke kandiderer til posten som spidskandidat i 2017.

- Efter en god og spændende periode i mit liv, dels som spidskandidat op til sidste valg til Regionsrådet, og efterfølgende som gruppeformand for Venstregruppen og næstformand i Regionsrådet, har jeg tænkt lidt over livet og fremtiden, siger Jess V. Laursen i en pressemeddelelse.

- Jeg har i den proces skelet lidt til dåbsattesten og tænkt meget over alle de spændende opgaver og gøremål der er uden for den politiske verden. Opgaver som jeg gerne vil prøve kræfter med inden det er for sent. Derfor stiller jeg ikke op som spidskandidat ved det kommende valg, siger han videre.

Efter drøftelser med regionsrådsgruppen har Regionsbestyrelsesformand for Venstre Birgitte Josefsen allerede fundet en kandidat til pladsen som spidskandidat. Det er Lone Sondrup, der har meldt sig på banen.

Dermed er pladsen som spidskandidat stadig ledig, og først 15 november skal Venstre på et møde i Aalborg udpege deres spidskandidat til regionsrådsvalget. Indtil da kan alle medlemmer af Venstre i Aalborg stille op.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland