Vestergaard Marineservice ansætter ny direktør

Ny ledelse skal sikre fortsat vækst for koncern med hovedsæde i Frederikshavn.

Vestergaard Marine Service A/S med tilhørende selskaber ansætter ny ledelse og omstrukturerer. Begge dele sker som et led i en fortsat vækststrategi for den nordjyske leverandør indenfor global maritim industri.

Peter Krogh Nymand er tiltrådt som ny administrerende direktør og Lars Bonderup Bjørn som ny bestyrelsesformand. Koncernens grundlægger, Morten Vestergaard, overgår efter eget ønske til en mindre fremtrædende rolle i koncernen.

VMS-koncernen omfatter selskaberne DT Interlink A/S og Vestergaard Marine Service A/S i Frederikshavn, Maritime Technology AS og Giske Service Base AS i Norge samt Vestergaard Marine Service do Brasil Ltda i Brasilien. Alle selskaberne samles under én samlet koncernstruktur med det nystiftede VMS Group A/S som nyt koncernselskab.

Koncernens nye administrerende direktør, Peter Krogh Nymand, kommer til VMS Group A/S fra stillingen som administrerende direktør for Maersk Container Industry A/S med base i Sønderjylland.

Peter Krogh Nymand er 47 år, uddannet ingeniør og executive MBA, og forventer at flytte til Nordjylland i den nærmeste fremtid.

​Morten Vestergaard fortæller om baggrunden for omlægningen af koncernstrukturen og ansættelsen af ny administrerende direktør og bestyrelsesformand, at han mener, at koncernen har nået en størrelse, hvor hans egne kompetencer kan komme bedre til udtryk i en støttende rolle.


Seneste nyt

fra Nordjylland