Victor Wagner til Thisted

Thisted FC har indgået kontrakt med forsvarsspiller Victor Wagner, der blev arbejdsløs i forbindelse med FC Vestsjællands konkurs.

Thisted FC har tegnet kontrakt med den 19-årige Victor Wagner. Kontrakten løber til den 30. juni næste år.

 Victor Wagner er trods sin unge alder en spiller, der allerede har prøvet meget på højt niveau. Efter er ophold i Wolverhampton som ungdomsspiller, kom Victor til Varde IF og derefter hentet af FC Vestsjælland. 

- Victor Wagner passer perfekt til klubbens strategi med at tilføre spillertruppen unge spillere der vil videreudvikle sig i Thisted FC, siger direktør Karl Kristian Guldhammer, som forudser, at Victor Wagner også bliver en vigtig forsvarsspiller til forårets kampe om oprykning til 1. division,

Det glæder hovedpersonen Victor Wagner sig til. 

- Thisted FC er en god klub, og de spiller med i oprykningsspillet til 1. division, og det vil jeg også gerne være en del af. Jeg er faldet godt til allerede fra start, og der er blevet taget godt i mod mig. Jeg ønsker, at få så meget spilletid som overhovedet muligt, men der er kamp om pladserne, og jeg skal arbejde hårdt for at komme i startopstillingen, siger han og lægger ikke skjul på, at han ser sin kontrakt med Thisted FC som et springbræt videre i fodboldkarriere.


Seneste nyt

fra Nordjylland