Video: AaB-sejr i sidste test

Søren Frederiksen blev matchvinder for AaB, da holdet fredag eftermiddag mødte Silkeborg i den sidste testkamp inden sæsonstarten.

På torsdag er det alvor for AaB, når de spiller kvalifikation til Europa League på udebane mod FC Gori fra Georgien. En kamp, der kan give en milliongevinst for nordjyderne.

- Det bliver ingen walk-over. Men jeg vil da gerne kalde os favoritter. Jeg ved, vi kan slå dem, og det er det, vi arbejder ud fra, siger cheftræner Kent Nielsen.

Og dømt efter resultaterne i de sidste ugers træningskampe, så bliver det med et AaB-hold på jagt efter nøglen til at lave mål.

I den sidste testkamp havde AaB igen problemer med at lave mål. Den tidligere topscorer Jeppe Curth fik chancen fra start. Han kom dog ikke på scoringstavlen.

Kampens eneste mål faldt i de første minutter af anden halvleg. Søren Frederiksen erstattede Anders Due efter første halvleg, og Frederiksen skulle blot bruge kort tid på banen for at score. Målet blev kampens eneste.

- Vi har haft meget fokus på at holde nullet forud for Europa-kampene. Så hvis vi kan, så er ét mål nok, siger Kent Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland