Video: Enke fortæller om tab efter fyrværkeriulykke

Nytårsaften omkommer en familiefar i Assens i en ulykke med en krysantemumbombe. I en kampagne mod ulovligt fyrværkeri fortæller enken om ulykken.

Nytårsaften omkommer en familiefar i Assens ved Hadsund i en ulykke med ulovligt fyrværkeri. Enken, der nu er efterladt med tre børn, fortæller, hvordan det var at miste sin mand nytårsaften 2015. Det sker som en del af Sikkerhedsstyrelsens kampagne mod ulovligt fyrværkeri

Heidi Jensen fortæller blandt andet, hvordan det har påvirket de tre børne at miste deres far.  

- Jeg ringer 112 mens jeg løber ned i haven. Så møder jeg Allan (en ven, red.), og han siger, det skal du ikke. Han er død, det er jeg sikker på. Så løber jeg ind til børnene igen, og de stod og skreg på hver sit værelse, fuldstændig ude af den, siger Heidi Jensen i videoen.

De er også frygtelig bange for, at jeg skal dø. Jeg synes, det er for tidligt, at skulle have den angst med sig i livet. 

Heidi Jensen fortæller også, at det er for tidligt for børnene, at de skal have døden så tæt ind på livet.

- De er også frygtelig bange for, at jeg skal dø. Jeg kan jo ikke love dem, at jeg ikke dør. Det er ikke en garanti, man kan give. Jeg synes, det er for tidligt, at skulle have den angst med sig i livet. Som 10-årig, siger Heidi Jensen.

Se hele videoen her: 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland