Vidne: Kvinde i nattøj råbte om hjælp

Et vidne til den dobbelte mordbrand i Vejgaard fortæller til TV2Nord, at han så og hørte en kvinde i nattøj stå i baggården og skrige på hjælp.

Det var en yderst dramatisk aften for beboere i området omkring Heimdalsgade i Aalborg-bydelen, Vejgaard, tirsdag. Det fortæller flere beboere til TV2Nord.

Et vidne beretter således om, at han og hustruen blev opmærksom på den voldsomme brand, der kostede to mennesker livet, da parret hørte tumult i en baggård. Vidnet så to mænd og en kvinde i baggården. 

- Der var ild i den ene af mændene, siger vidnet, der ikke ønsker sit navn frem i offentligheden. Han har dog afgivet forklaring til politiet.

Manden løb ind i baggården med henblik på at hjælpe med at slukke ilden i manden, men da han når frem, er manden væk. Kvinden, der står iført nattøj, skriger på hjælp.

- Hun råber, at hendes veninde er inde i huset, fortæller øjenvidnet til TV2Nord.

Ifølge TV2Nord oplysninger  stak en mand af fra stedet, og under flugten sprøjtede han peberspray i ansigterne på forbipasserende. 

Nordjyllands Politi efterlyser i øjeblikket mellem fem og syv mænd, der alle menes at have forbindelse til branden, der er påsat.  

Politiet formoder, at der er anvendt brandbare væsker på gerningsstedet, hvorfor de også efterlyser vidner, der tirsdag var på tankstationer i Aalborg-området, og har lagt mærke til, om nogen har købt benzin i dunke eller på flasker.

De to omkomne er endnu ikke identificerede. 

Nordjyllands Politi har sat massivt ind for at få opklaret hvem, der slog to personer ihjel i en mordbrand i Vejgaard tirsdag aften.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland