Vidnet huskede ikke noget

To mænd stod ved Retten i Aalborg onsdag tiltalt for et groft overfaldt. Den ene mand blev frifundet, mens den anden mand blev idømt fem måneders ubetinget fængsel. Væsentligt mindre end anklageren ønskede, men forurettede havde glemt overfaldene.

Den forurettede blev overfaldet i Aalestrup den 12. februar i år. Ifølge anklageren var der tale om knytnæveslag og spark fra begge tiltalte, og at den ene tiltalte ved samme lejlighed havde slået den forurettede i hovedet med en flaske.

Den 12. marts overfaldt manden, der førte flasken ved det første overfald, ifølge anklageskriftet igen vidnet. Senere har han flere gange truet vidnet med at "smadre ham" på henholdsvis Biersted Kro og My Way Pub i Ålestrup.

Men selv om den forurettede ved overfaldene havde afgivet forklaring til politiet, så hævdede han onsdag i Retten i Aalborg, at han ikke længere kunne huske noget fra overfaldene.

Dermed fandt dommeren, at der ikke var bevis for mere, end at den første mand blev frifundet og at den anden mand, der også stod tiltalt for de efterfølgende trusler, blev idømt fem måneders fængsel for den. 12. februar at tildele den forurettede knytnæveslag og spark.


Seneste nyt

fra Nordjylland