Vinder af GP Himmerland: Jeg var egentlig ved at give op

Dagens vinder af GP Himmerland Nicolai Brøchner Nielsen cyklede sit max i dag, og det gav pote.

Vinderen af dagens cykelløb blev Nicolai Brøchner Nielsen, der i sidste sekund cyklede sig til en sejr i GP Himmerland. Den udholdende rytter var drænet for energi til det sidste, men selvom kroppen var fuldstændig syret til, lykkedes det alligevel at komme i mål som den første.

- Det er svært at beskrive det, jeg kører med 100 gange hele dagen. Til sidst er det mig og Thorkild, der sidder der, og han gider ikke at føre, så jeg tager sagen i egen hånd. Jeg vidste, at vi skulle bare over den sidste bakke, så ville jeg have en reel chance. Men hele feltet kom lige på toppen, og jeg var egentlig ved at opgive at vinde løbet, for jeg var helt udkørt, og de kom med svung på bagfra, men jeg var så indebrændt, så jeg tænkte, jeg kører bare til stregen, så må vi se, hvad der ser, siger Nicolai Bøchner Nielsen fra Riwal Platform Cycling Team efter han nåede målstregen i dagens cykelløb.

Sportsdirektør for Riwal Platform Cycling Team Michael Baudzun var stolt over holdets præstation i dag. 

- Det er svært at sætte ord på, og vi havde aftalt, at vi skulle skrive noget offensivt cykelløb i dag, fordi vi har seks mand, der er i form i dag, og har kørt godt det sidste stykke tid, siger Michael Baudzun.

Holdet var ellers ramt af flere styrt tidligt i løbet heriblandt holdets kaptajn Jonas Gregor, der vandt sidste års løb. 

- Vi har jo haft uheld på nogle træls tidspunkter med nogle af vores ryttere i starten, men alligevel kan man sige at de tre-fire mand, der er tilbage i cykelløbet, gør, hvad de skal, siger sportsdirektøren, der er godt tilfreds med at der er cykelløb resten af weekenden.

- Jeg er glad for, at der er to dage igen, for det er jo sjovt at køre cykelløb, når man har med de her drenge at gøre, siger Michael Baudzun.

Se højdepunkterne fra dagens løb i sammendraget fra aftenens Nordjylland Live.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland