Vintercampister: "Vi elsker naturen og roen"

Flere nordjyske campingpladser holder åbent på trods af kulden, og det får flere familier til at tage på camping i vinterferien.

Det kolde vintervejr får måske de fleste til at drømme om en rejse mod sydlige himmelstrøg. Men der er også mange, der tager en tur på camping . Én af de pladser, der holder vinteråbent, det er Løkken Klit Camping og Hytteby. Her har ejerne i flere år valgt at holde åbent i vinterperioden.

Og selvom sommeren er langt væk, så er flere af hytterne booket i denne og næste uge.

- Der er rigtig mange, der godt kunne tænke sig at bruge en campingplads om vinteren. Også fastliggere, som bruger deres campingvogn, men det er især hytterne, der bliver udlejet i de kolde måneder. Der føler folk sig måske lidt mere sikre på, at der er varmt nok, siger Laila Mølholt, der er lejrchef hos Løkken Klit Camping.

To familier fra Silkeborg har også booket en hytte denne uge. De bruger et par feriedage i Løkken på gåture i vinterkulden og favoritspillet Afrikas Stjerne i den lune campinghytte.

- Det er utroligt afslappende og hyggeligt. Det er jo det, det handler om, når vi holder ferie. Børnene hygger sig, og så hygger vi voksne os også, siger Dennis Wegeberg.

Badelandet er kun åbent om sommeren. Legepladsen og minigolfbanen er også dækket af sne, så det er ikke de klassiske aktiviteter på campingpladsen, der bliver brugt.

- I dag tager vi ind til Action House og kører gokart. Vi elsker naturen her i Nordjylland, så vi tager på masser af gåture ved vandet. Og så er det rart, at der ikke er så mange her på pladsen, det giver mere ro, siger Benedikte Wegeberg.

For campingspladsen betyder vinterferiegæsterne lidt ekstra penge i kassen uden for den traditionelle højsæson.

- Der skal jo være varme på bygningerne alligevel, så det er rart, at der er nogle, der benytter pladsen, selvom der ikke er helt fyldt op som om sommeren, fortæller Laila Mølholt.

I udsendelsen tirsdag aften 19.30, kan du se mere fra vintercampisterne på Løkken Klit Camping og Hytteby.

Fristet? Se her, hvilke campingpladser, der holder åbent hen over vinteren:

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland