White Hawks forlænger med målmand og back

Målmand Christian Larsen og backen Kasper Kristensen kan se frem til at tage endnu en tørn for det frederikshavnske ishockeyhold.

Frederikshavn White Hawks har forlænget kontrakterne med målmand Christian Larsen og backen Kasper Kristensen, så de to herrer kan se frem til at spillle endnu en sæson i klubben.

Christian Larsen har én sæson bag sig for det Frederikshavnske hold.

-At forlænge kontrakten var egentlig ikke en svær beslutning for mig, da jeg har været rigtig glad for at være i Frederikshavn. Samtidig kommer Thomas Lillie til som endnu en ung dansk målmand, hvilket jeg synes gør det hele meget bedre. Jeg forventer at vi som hold skal gøre det endnu bedre end i sidste sæson, og så forventer jeg af mig selv at jeg skal gøre det bedre, og komme til at stå flere kampe på den baggrund, fortæller Christian Larsen.

Backen Kasper Kristensen fik sidste sæson en del spilletid, og også han ser frem til endnu en sæson for høgene.

-Jeg er glad for forlængelsen med White Hawks. Jeg føler jeg udviklede mig meget i løbet af sidste sæson, og jeg forventer at fortsætte min udvikling og få en fast plads på holdet. Samtidig forventer jeg at vi igen i næste sæson spiller med i toppen af ligaen, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland