White Hawks på succesfuld rævejagt i Herning

White Hawks vandt onsdag aften smukt over Herning Blue Fox.

Frederikshavn White Hawks lykkedes onsdag aften med at vinde over Herning Blue Fox for tredje gang i sæsonen. Det skete på herningensernes hjemmebane med hele 4-1 i nordjysk favør.

Kampen startede med højt pres fra hjemmeholdet, og White Hawks måtte kæmpe længe for at komme frem til en kvalificeret afslutning. Efterhånden som perioden skred fremad forbedrede nordjydernes spil sig dog, og med fire minutter tilbage af perioden kom pucken endelig i mål. Marcus Olsson sikrede White Hawks føringen efter assists fra Colin Vock og Mathias Bau. Den stilling holdt perioden ud.

White Hawks fortsatte anden periode hvor de slap i første og udbyggede efter godt tre minutters spil føringen. Igen var Colin Vock indblandet og assisterede sammen med Mark Müller til Joachim Linnets 2-0-scoring. Igen endte perioden uden yderligere scorunger, og igen var White Hawks hurtige til at udbygge føringen, da spillerne igen kom på isen. Denne gang skulle der kun gå 36 sekunder får Jeff Ulmer med hjælp fra Mathias Bau og Marcus Olsson havde scoret til 3-0, og så havde høgene næsten fået snøret sækken og sikret sejren.

Der skulle da også gå hele femten minutter af perioden før det lykkedes Blue Fox at få reduceret, og så var Whote Hawks endda ikke helt færdige. I kampens sidste sekunder fik Mathias Bau scoret til slutresultatet 4-1 med hjælp fra Colin Vock og Marcus Olsson.