White Hawks' powerplay svigtede igen i tæt nederlag

Fredag aften tabte White Hawks hjemme 1-2 til Rødovre Mighty Bulls efter en ringe og uinspireret indsats fra høgene - specielt spillet i powerplay fejlede igen.

På papiret så det ud til, at Frederikshavn White Hawks skulle have en overkommelig fredag aften på hjemmeis mod Rødovre Mighty Bulls - et hold, nordjyderne har hentet otte ud af ni mulige point fra indtil videre i sæsonen.

Men sjællænderne skulle vise sig at volde flere problemer end som så. Det skriver Kanal Frederikshavn.

Trods en god start til Rødovre lykkedes det nordjyderne at komme foran 1-0 efter fem minutters spil på mål af Jekimovs. Men i løbet af kampen blev White Hawks' powerplay udstillet. Selv om hjemmeholdet her skulle have en fordel, lykkedes det dem ikke at få noget ud af deres perioder i overtal.

Til gengæld demonstrerede Rødovre anderledes skarphed i deres powerplay. I anden periode reducerede Jannick Karvinen til 1-1, og bare et minut senere sneg holdet sig foran 2-1 ved at udnytte en fejl ved White Hawks' mål. Målet blev sat ind af Thomas Olsen.

Herefter havde White Hawks muligheden for en udligning, da de i halvandet minut havde to mand mere på banen på Rødovre. Men igen svigtede holdet i powerplay, og det skulle vise sig at blive gentaget i tredje periode.

Hjemmeholdets sidste chance for en udligning kom i slutningen af kampen, igen i en overtalsperiode, hvor træneren satsede hele butikken og skiftede målmand Larsen ud med en ekstra markspiller. Men selv med tre mand i overtid lykkedes det ikke at få pucken i mål.