White Hawks henter 'gammel' spiller fra Aalborg Pirates

Christoffer Frederiksen skriver et-årig kontrakt med sin gamle klub Frederikshavn White Hawks.

Ude godt, men hjemme bedst. Sådan er det tilsyneladende også for Christopher Frederiksen, der, efter fire sæsoner i Aalborg Pirates, vender tilbage til Frederikshavn White Hawks på en ét-årig kontrakt.

- Jeg fik et godt tilbud om at komme tilbage til Frederikshavn på et hold, der skal til at bygge noget nyt op. Jeg føler, jeg var kørt fast i det hele, så jeg glæder mig til at få en ny start og få spilleglæden tilbage, siger Christopher Frederiksen.

Det 23-årige talent glæder sig til de nye udfordringer, der følger med at skifte klub efter fire år.

- Jeg ser frem til at få mere ansvar, da jeg har fået mere rutine, end da jeg spillede i Frederikshavn sidst. Jeg har nærmest prøvet det hele. Dét med at ligge i bunden og kæmpe for et slutspil. Dét at vinde grundspillet og ryge ud i første runde, og - som sidste år - at vinde både pokaltitlen og mesterskabet. Så jeg har lært, hvordan man tackler de forskellige situationer, og det har givet mig en hel del selvtillid, siger Christopher Frederiksen.

White Hawks: Ung med enorm rutine

Også i Frederikshavn ser klubben frem til at få sin nye, gamle spiller hjem igen.

- Det er altid glædeligt, når vores egne drenge vender hjem efter ophold i andre klubber, og vi får en Christopher Frederiksen hjem, der har modnet sit spil kolossalt, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Han har haft nogle rigtig gode sæsoner i Aalborg Pirates, hvor han har lavet små 100 point. Vi håber, han kan fortsætte den gode produktion fremadrettet i Frederikshavn, lyder det fra Frederikshavn White Hawks.

Christopher Frederiksen kommer til at spille med trøje nummer 49.


Seneste nyt

fra Nordjylland