Stjernestund: William fra Nørhalne kom tæt på idolerne

Unge nordjyske fodboldfans fik en på opleveren, da de mandag fik autografer og selfies med de populære landsholdsspillere.

Det danske fodboldlandshold har de seneste par dage opholdt sig i Aalborg i forbindelse med venskabskampen tirsdag aften mod Luxembourg på Aalborg Stadion. Mandag fik hundredvis af danske fans lov til at overvære træningen på Aalborg Stadion og den efterfølgende autografskrivning, hvor alle landsholdsspillere vandrede hele stadion rundt og skrev autografer og fik taget selfies til glæde for de mange fremmødte fans.

William Dige fra Nørhalne var en af mange fans, der stod klar, Han havde fået lavet et specielt foto på papir af sit store idol, Christian Eriksen. Og det blev til både autograf og en flot selfie med den populære fodboldspiller. Og det var næsten mere end William kunne bære:

- Jeg fik myrekryb, sagde William til TV2 Nord umiddelbart efter, at Christian Eriksen havde stået sammen med William.

Aalborg Stadion var også et glædeligt gensyn for forsvarsspiller Henrik Dalsgaard, der jo tidligere netop har spillet på Aalborg Stadion, og Dalsgaard var imponeret over det flotte græstæppe. Og så var han glad for de mange fans, der var dukket op for at overvære træningen.

- Der er ikke noget at klage over der, sagde Henrik Dalsgaard.

quote Jeg skal ud og vise mig frem her på min hjemmebane og gøre det så godt, jeg kan, både til træningen, og hvis jeg får spilletid, og så var det også rart at få øvet sig lidt på sin autograf

Lucas Andersen, landsholdsspiller

Lucas Andersen vil vise sig frem

AaB's Lucas Andersen, som stødte til landsholdstruppen søndag aften, da der indløb afbud til kampen i Aalborg, var selvfølgelig glad for udtagelsen.

- Jeg skal ud og vise mig frem her på min hjemmebane og gøre det så godt, jeg kan, både til træningen, og hvis jeg får spilletid, og så var det også rart at få øvet sig lidt på sin autograf, sagde en munter Lucas Andersen.

Men aftenens højdepunkt var helt sikkert, da spillerne gik over til den store siddetribune efter træningen. Aldrig er der blevet taget så mange selfies på så kort tid, og det var især de to stjernespillere, Christian Eriksen og Kasper Schmeichel, der var bud efter. Lang tid efter, de andre spillere havde forladt Aalborg Stadion, stod de stadig og skrev autografer og fik taget billeder.

 
 
Foto: Mogens Jørgensen

Seneste nyt

fra Nordjylland