TV2 Nord

Fortuna Hjørring forlænger med cheftræneren

Flemming Nielsen bliver i Hjørring til 2010.

Fortuna Hjørring og cheftræner Flemming Nielsen er blevet enige om at forlænge kontrakten, således at den nu løber til den 30. juni 2010.

- Jeg har altid valgt med hjertet, og det har jeg også gjort denne gang. For det første har jeg været meget positivt overrasket over arbejdet med spillerne i Fortuna. For det andet ser jeg store sportslige muligheder i holdet og spændende perspektiver. For det tredje er jeg meget glad for at være i klubben, hvor forholdene og ikke mindst ledelsen er fantastisk professionel, fastslår Flemming Nielsen.

Flemming Nielsen har været i Fortuna Hjørring siden 1. januar 2008. Og ledelsen har altså været så tilfredse med Flemming Nielsens resultater, at de har valgt at forlænge samarbejdet.

- Flemming passer godt ind i den måde, som vi ønsker at drive Fortuna på, og han har været god til at stille de rigtige krav til spillerne og svinge pisken, når det har været nødvendigt, siger klubformand Jette Andersen.

<a href="http://www.tv2nord.dk/default.asp?PageID=4&ProgrammeDate=30-11-2008&ProgrammeID=2&ProgrammePartID=157120"><span>TV2/Nord har besøgt Flemming Nielsen i Fortuna Hjørring. Se med her</span></a>

Har du et godt tip?

Aktuelle serier på Salto