AaB Ishockey i semifinalen

AaB's effektivitet i overtal blev afgørende i den syvende DM-kvartfinalekamp i ishockey mod Rødovre.

Efter tre sejre til hvert hold i DM-kvartfinaleserien i ishockey mellem AaB og Rødovre skulle der findes en afgørelse i det syvende opgør mellem de to hold.

Og det blev gæsterne fra AaB, der trak sig sejrrigt ud af duellen og sikrede sig en plads i semifinalen efter en 3-1-sejr i Rødovre Skøjte Arena.

Nordjyderne scorede alle tre mål i overtal, og to af dem faldt allerede i første periode.

Først var der Thomas Boll og siden Rasmus Olsen, der udnyttede den ekstra AaB-mand på isen, og så var Rødovre tvunget til at satse.

Det gav åbninger bagude, og en af dem udnyttede Bjarke Møller til at bringe AaB på 3-0 i anden periode.

Og selv om Mikael Christensen kort inde i tredje periode fik reduceret til 1-3, fik hjemmeholdet ikke scoret yderligere, og dermed er sæsonen slut for Rødovre.

AaB er derimod en runde videre og skal i semifinalen møde Odense. Grundspilsvinderne fra Sønderjyske valgte nemlig de forsvarende mestre fra Herning i semifinalen.

Første semifinalekamp mellem sønderjyderne og herningenserne spilles torsdag aften, mens den anden serie skøjtes i gang fredag.